Höst i Betel

Postat av Frida Strömberg den 14 oktober, 2018

Hösten är här och vi har en tid av gemenskap framför oss. Vi kommer att fira gudstjänst här i Betel, men också gemensamt med både Equmeniakyrkan Vintrosa och Elim i Latorp.

Vår uppskattade tårtbuffé går av stapeln den 20:e oktober, och alla är välkomna att frossa i tårta. Pengarna vi får in går till EFK:s projekt i Lima, Peru för att stötta en fotbollsskola som uppmuntrar barn att fokusera på skolan (läs mer här –> årets projekt).

Håll även utkik utanför Ica, då vi under ett par helger under oktober/november kommer att ha försäljning där (se kalendern). Det brukar finnas matbröd, bullar och lite smått och gott. Pengarna vi får in från försäljningen går oavkortat till ovanstående projekt.

Vi i församlingen ser fram emot en höst i Guds gemenskap.